-

Σειρά Curve CC Σοκολάτας (+14°/+16°C) (7)
-

Σειρά Curve GL +5-20 Διπλής Ψύξης (+5°/-20°C) (11)
-

Σειρά Curve GL Gelateria Παγωτού (-15°/-25°C) (8)
-

Σειρά Curve PG Γλυκού-Παγωτού Δύο Ανεξάρτητων Χώρων (12)
-

Σειρά Curve PS Patisserie συντήρησης γλυκών (+2°/+10°C) (18)
-

Σειρά Quadro CC Σοκολάτας (+14°/+16°C) (5)
-

Σειρά Quadro GL Gelateria Παγωτού (-15°/-25°C) (5)
-

Σειρά Quadro GLV +5-20 Διπλής Ψύξης (+5°/-20°C) (12)
-

Σειρά Quadro PG Γλυκού-Παγωτού Δύο Ανεξάρτητων Χώρων (10)
-

Σειρά Quadro PS Patisserie συντήρησης γλυκών (+2°/+10°C) (18)

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ













