Τα πλεονεκτήματα των υγρών απορρυπαντικών με αυτόματα συστήματα δοσομέτρησης στο Laundry

Ένα ερώτημα που απασχολεί την διεύθυνση πολλών ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων laundry, είναι το κόστος των χημικών και εάν τελικά συμφέρει να χρησιμοποιούνται υγρά χημικά. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Όταν λέμε υγρά χημικά εννοούμε ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο σύστημα από χημικά laundry σε υγρή μορφή τα οποία εγχύονται μέσα στο κάδο του πλυντηρίου σε συγκεκριμένη […]

Έκθεση Hostech

Είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε την έκθεση Hostech 2023, η οποία έγινε στην Κωνσταντινούπολη και αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Εκει ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις και τις τάσεις, ανανεώσαμε συνεργασίες και συνάψαμε νέες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πελατών μας.

Συμβουλές για το Laundry – Επιμέλεια: Άγγελος Σιμσιρίκης

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Γενικές συμβουλές για τη χρήση του πλυντηρίου Χρησιμοποιώντας το 80% της ονομαστικής χωρητικότητας του μηχανήματος εξασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα πλύσης. Επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τα υφάσματα που θα  πλυθούν. Αποφύγετε προγράμματα μεγάλης διάρκειας και θερμοκρασίας, δεδομένου ότι σήμερα  τα προϊόντα καθαρισμού είναι πολύ δραστικά, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Να θυμάστε ότι περισσότερο […]

Συσκευασία σε κενό (Vacuum) – Επιμέλεια: Άγγελος Σιμσιρίκης

ΓΕΝΙΚΑ Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο . Το σύστημα συσκευασίας κενού, επιβραδύνει την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μικροοργανισμών που απαιτούν οξυγόνο για να πολλαπλασιασθούν. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τους παρακάτω παράγοντες: >Αποτελεσματικότερο σχέδιο προγραμματισμού εργασίας στην κουζίνα. […]