ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μελέτη και στον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης και πλυντηριακών συγκροτημάτων για περισσότερα από 30 χρόνια.

OLD1A

Η διαδρομή μας στο εμπόριο ξεκίνησε τρεις γενιές πριν, από την δεκαετία του ’50, όταν ο Παναγιώτης Σιμσιρίκης, πιστοποιημένος Ραδιοηλεκτρολόγος, ίδρυσε το πρώτο “Ραδιοηλεκτρικό Εργαστήριο” στην Αλεξανδρούπολη με αντικείμενο την εμπορία και επισκευή ραδιοφώνων.Την σημερινή της μορφή έλαβε το 1984, από τον Δημήτριο Σιμσιρίκη, γιό του Παναγιώτη, ο οποίος την οδήγησε και την ανέπτυξε για 25 χρόνια, κάνοντας την μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στον χώρο του εξοπλισμού

pansims3

To 2009, την οικογενειακή επιχείρηση ανέλαβε ο Άγγελος Σιμσιρίκης, προερχόμενος από το Πολεμικό Ναυτικό όπου σταδιοδρόμησε στα Υποβρύχια ως μάχιμος Αξιωματικός και Κυβερνήτης. Αμέσως μετά δόθηκε έμφαση σε συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (κυρίως της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Πολωνίας) με αποτέλεσμα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.

Η εταιρεία έχει εξοπλίσει πανεπιστήμια, ιδρύματα, στρατιωτικές μονάδες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, caterings, εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων, supermarkets, εστιατόρια, κρεοπωλεία, fast food, cafe, ζαχαροπλαστεία και πολλές άλλες δραστηριότητες του κλάδου εστίασης και όχι μόνο.

Τον Νοέμβριο του 2009 εγκαταστάθηκε και εφαρμόσθηκε Σύστημα Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 091109/2118 πιστοποιητικό από τον Οργανισμό Πιστοποίησης QM-Cert Hellas.

7 e1666000769739
bulding
old22
pansims2

Section with an Angled Mask

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat….

Section with a Large Arrow Mask

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat….